U Smederevu uhapšena dva muškaraca osumnjičena za razbojništvo nad taksistima 1Foto: Z. S. M.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su četiri razbojništva izvršena juče nad taksistima u Smederevu i uhapsili M. J. i A. V. iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili ova krivična dela.

M. J. se sumnjiči da je, oko pola sata posle ponoći, u toku vožnje, nasrnuo na jednog taksistu, pokušavajući da mu otme novac iz džepova, kao i da je potom iz pregrade ispred suvozačevog sedišta uzeo 15.000 dinara i pobegao, prenosi Nova.rs.

Policijski službenici su ga ubrzo identifikovali i uhapsili.

A. V. je, kako se sumnja, između 14.45 i 17.15 časova, u centru grada ušao u tri taksija kojima su upravljale dve žene i jedan muškarac, a kada su ga dovezli na traženu adresu, uz pretnju nožem im je oteo novac i pobegao.

Na ovaj način je, kako se sumnja, od troje taksista uzeo oko 13.000 dinara.

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu su ga, brzom i efikasnom akcijom, identifikovali i uhapsili dva sata nakon poslednje prijave, a kod njega je pronađen nož i novac koji je, kako se sumnja, oduzeo od taksista.

M. J. i A. V. je određeno zadržavanje i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari