"Ubijen u vreme Vučića, počinioci oslobođeni u vreme Vučića": Marinika Tepić povodom presude za ubistvo Ćuruvije 1foto FoNet Aleksandar Barda

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je, reagujući na oslobađajuću presudu za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, da je on ubijen „u vreme Vučića koji mu je pretio“.

„Ubijen u vreme Vučića koji mu je pretio. Počinioci oslobođeni u vreme Vučića. Krug se zatvorio“, napisala je Tepić na platformi X.

Podsećamo, Apelacioni sud u Beogradu objavio je presudu donetu pre skoro deset meseci po kojoj su okrivljeni za ubistvo Slavka Ćuruvije – Radomir Marković, Milan Radonjić, Miroslav Kurak i Ratko Romića i oslobođeni krivice.

Sud je, usvajanjem žalbi odbrane i delimičnim usvajanjem žalbe Tužilaštva, preinačilo prvostepenu presudu i okrivljenog Markovića oslobodilo od optužbe da je izvršio krivično delo teško ubistvo u podstrekavanju, a okrivljene Milana Radonjića, Miroslava Kuraka i Ratka Romića da su, kao saizvršioci, izvršili krivično delo teško ubistvo iz člana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari