Učesnici korona žurki: Provod bolji kad je „zabranjen“

Niko ne vodi računa o broju ljudi, pa nekad nema mesta ni za stajanje

Ostavite komentar


  1. To su sve sebicni i samozivi idioti, da izvinite na mom recniku, ali nemoguce je opisati ih drugacije. Sve za kaznu po 7 dana da pomazu u kovid bolnicama da vide sta je muka.

  2. „…Provod bolji kad je „zabranjen“…“ Dobro jutro Kolumbo. Od kad je pao Berlinski zid najojadjeniji i najocajniji s(l)oj su profesionalni disidenti. U Srbiji su im doduse, presusili fondovi desetak godina kasnije jer se Milosevic bio zalepio… ali nema veze.

  3. Ucesnicima takvih zurki obavezan PCR test uz njihovo placanje i eventualno lecenje uz njihove troskove.
    Osnovni problem sto vlast ne sprovodi mere.

  4. Jedna je stvar igrati „ruski rulet“ sa svojim životom ali igrati „kineski rulet“ sa životima desetina i stotina hiljada stanovnika do mogu samo deca debilisanih degenerisanih i kriminalizovanih Brozovih pionira

  5. Sa tih zurki treba direktno da budu upuceni na neki drustveno koristan rad. U trajanju od barem godinu dana. Da se lepo ljudi izduvaju. Ali drzava je nazalost lopovska i nesposobna da zavede red.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.