Udavio se u podzemnoj garaži tokom nevremena 1

Telo muškarca izvučeno je iz podzemne garaže u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu a, kako se pretpostavlja, usled nevremena sa obilnim padavinama, uzrok smrt je davljenje.

Naime, uoči ponoći između srede i četvrtka, vatrogasci su izvukli telo Ž.M.(67) iz podruma zgrade u Jug Bogdanovoj ulici poznatoj stanovnicima kao jedan od najnižih delova grada, pod nazivom „Šutulova bara“, zbog čega mnogi smatraju da je bilo krajnje nepodesno i rizično graditi ovde podzemne nivoe stambenih zgrada.

Susedi stradalog su u kasnim popodnevnim satima izjavljivali da je on ostao zaglavljen u liftu, u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade, posle nevremena koje je pogodilo grad.

Kasnije je utvrđeno, kada su dežurne ekipe uspele da otvore lift, da muškarac koji je liftom sišao sa prizemlja nije bio zarobljen u njemu, već je telo pronađeno ispred automobila.

Voda je tokom čitave noći ispumpavana iz podruma zgrade. Nekoliko automobila koji su se u trenutku velike bujice za vreme žestokog pljuska nalazila u blizini, bili su do pola pod vodom.

Istraga će pokazati šta se tačno dogodilo.

Podsetimo, jako nevreme praćeno obilnim pljuskovima, gradom i grmljavinskim nepogodama pogodilo je Požarevac oko 16 sati i 20 minuta. Grad je oko sat vremena bio potpuno paralisan. Više ulica u gradu je poplavljeno a voda je ušla u podrume i prizemlje mnogih objekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari