Udruženi sindikati Sloga: Optužbe ministra pokazuju manjak stručnosti za poljoprivredu 1Foto: FoNet/ Ministarstvo poljoprivrede

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” odbacili su tvrdnje ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića da su predstavnici Saveza za Srbiju napravili performans ispred Ministarstva poljoprivrede na kome su prosipali mleko.

Odbačene su i tvrdnje da je to bio politički, a ne sindikalni skup, koji su predvodili Željko Veselinović i Dejan Bulatović, za koje je ministar rekao da su “leva i desna ruka Dragana Đilasa”.

U saopštenju „Sloge“ se naglašava da tvrdnje ministra Nedimovića da na skupu nije bilo poljoprivrenika nisu tačne, jer su to bili nezadovoljni paori koji, kako se navodi, imaju više stotina hektara zemlje.

Kako se naglašava, Udruženi sindikati Srbije “Sloga” jesu među osnivačima Saveza za Srbiju, ali su pre svega sindikat koji je prvi pokrenuo inicijativu za osnivanje Sindikata paora i individualnih poljoprivrednih proizvođača “Sloga”, dok je Dejan Bulatović čovek koji živi od poljoprivrede kao osnovnog zanimanja i predsednik je tog sindikata.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ smatraju da je Nedimović „ovim samo dokazao da je nestručan za poziciju na kojoj se nalazi i da nije kompetentan za pitanje poljoprivrede koja dramatično propada“, navodi se u saopštenju.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Udruženi sindikati Sloga: Optužbe ministra pokazuju manjak stručnosti za poljoprivredu”

  1. A visnje 20 dinara i njih su prosipali ali nadlezni nisu hteli to da vide, kakva sramota za drzavu, jel se tako podize srpsko selo, sram vas bilo samo pricaju bajke za odrasle.

    • Zasto drzava daje subvencije ljudima koji imaju reg.gazdistvo a cela porodica zaposlena i radi povremeno poljoprivredu,treba mali ispitati kome se dedeljuju subvencije,a mi koji se bavimo iskljucivo poljoprivredom tesko ostvarujemo subvencije

  2. Kako se dobijaju pare Preko poljoprivrede pa to i deca I vrabci znaju.
    Bio Žuti nepošten,i da ne kažemo kojoj stranci,a sada vodeći na listi SNS
    Preko Noći postao pošten

  3. A gde su tek obecanja vezana za dugovanja poljoprivrednika po osnovu doprinosa za penziono i zdravstveno osiguranje? Ako se ne varam, takvo obecanje je licno doticni ministar dao pre nekoliko godina u Uzicu. A od tada, ne lipsi magarce……dok ti neko ne oduzme zemlju,naplati dug i pokloni nekom poslusniku ili kakvom Arapu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.