Udruženi sindikati Sloga: Optužbe ministra pokazuju manjak stručnosti za poljoprivredu

Ostavite komentar


  1. A visnje 20 dinara i njih su prosipali ali nadlezni nisu hteli to da vide, kakva sramota za drzavu, jel se tako podize srpsko selo, sram vas bilo samo pricaju bajke za odrasle.

    1. Zasto drzava daje subvencije ljudima koji imaju reg.gazdistvo a cela porodica zaposlena i radi povremeno poljoprivredu,treba mali ispitati kome se dedeljuju subvencije,a mi koji se bavimo iskljucivo poljoprivredom tesko ostvarujemo subvencije

  2. Kako se dobijaju pare Preko poljoprivrede pa to i deca I vrabci znaju.
    Bio Žuti nepošten,i da ne kažemo kojoj stranci,a sada vodeći na listi SNS
    Preko Noći postao pošten

  3. A gde su tek obecanja vezana za dugovanja poljoprivrednika po osnovu doprinosa za penziono i zdravstveno osiguranje? Ako se ne varam, takvo obecanje je licno doticni ministar dao pre nekoliko godina u Uzicu. A od tada, ne lipsi magarce……dok ti neko ne oduzme zemlju,naplati dug i pokloni nekom poslusniku ili kakvom Arapu.

  4. Ovaj slovi za ozbiljnog kandidata za predsednika vlade,navodno se pokazao kao najbolji ministar,e moja Srbijo probila si dno i srljas u nepovrat.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.