Udruženje „Roditelj“: Krizni štab i Tim za škole da usaglase stavove

Ostavite komentar


  1. Bravo za „Roditelj“-e. Molimo da se premijerka i vlada izjasne da li će u ovom slucaju da stite „semafor“ ili zivote nase dece i nase buducnosti.

  2. Drzava treba da obezbedi testiranje dece u skoli, pa ce imati jasniju sliku o broju zarazene dece. Roditelji ne vode decu kod lekara da bi izbegli visecasovno cekanje u kovid ambulantama, kao i rizik da se zaraze…

  3. Sacekace da umre jos neko dete pa ce tek onda da reaguju. Jasno je da tim za skole ne daje prave informacije. Verovatno imaju neke sopstvene ciljeve i interese.

  4. Trebalo bi omogućiti roditeljima izbor o pohađanju on-line nastave, kao što je postojao i prošle godine.
    Ja više nemam poverenja u zvanične institucije i prva bih (iako vakcinisana) povukla dete iz škole.

  5. 15 ucenika u ucionici i stanje je pod kontrolom. ili zatvorite sve. Dete nam je treci put bolesno od polaska u skolu. Prosle godine sa polovinom razreda nijednom. Logicno je da mu neko drugi donosi zaraze. Nadam se da je jos neko ovoga svestan da je uvideo kod svoje dece. Nama kao roditeljima nesto ovde ne stima

  6. Preci obavezno na onlajn nastavu. Najmanje 2 nedelje. Puno zarazenih ucenika i nastavnika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.