Uhapšen ambasador Azerbejdžana u Srbiji, Crnoj Gori i BiH

Ostavite komentar


  1. Kakva nepravda! Pa valjda je logicno da se covek pojasa kako se ponašaju doma ini. MOGO je da izmisli neku tetku negde, da preprodaju orizuzje, zavrsi zemljacima skole, neki strukic kanabisa, pakovanje hasisa…

  2. Moderatoru: Puštaj pitanje: Šta je sa diplomatskim imunitetom ili smo stvarno turska palanka pa ne znamo međunarodno pravo ?

    1. Diplomatski imunitet u maticnoj zemlji ne postoji.
      Procitaj vest pobogu,uhapsen je u Azerbejdzanu a ne u Srbiji.A i da je uhapsen u Srbiji,po nalogu Azerbejdzana bi mu bio ukinut imunitet pre svega.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 8

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.