Pušten iz pritvora Igor Stanojević, novinar i filmski kritičar, selektor BELDOCS

Ostavite komentar


  1. Ovo je jadno. Taj nesrećnik ima veze sa tim protestima a pogotovo sa filmskim festivalom samo malo više od mene, a ja se, evo, okrepljujem ispred samoposluge. Ljudi, beznačajni benigni liberali poput ovog čovečuljka nemaju ništa sa aktuelnim protestima.

    1. Stvarno si „niko“ ali promeni da bude sa velikim N, dakle Niko!!!!

      1. Mladić je u redu, jedan od onih koji vole da se predstavljaju kao važniji nego što jesu. Pošto sam se i sam bavio organizacijom u izvesnoj meri sličnih festivala, znam koliko je smešno nazvati sebe selektorom. Ali, kao što rekoh, postoje situacije kada protivnika ne treba izazivati. Ljudi vole svoj minut „slave“ (i to znam po sebi), ali jednostavnije je kad te niko 😉 ne zna.

    2. Je l moze neko da se seti kad su panduri bili uz narod? Samo pojedinacni slucajevi! Ali policija nikad!

  2. Sada će ono poznato: Sprečavao je pripadnike policije u izvršavanju njihovih dužnosti, itd, itd …

  3. Uuuuuaaaa panduri , treba da ste na strani naroda a ne na strani ove nazadne vlasti.

  4. Jadno i žalosno, takve metode su primenjivane 1941-Gestapo, posle rata u SSSR, DDR, YU i sl! Sa tom garniturom, niste za Evrou !!

    1. Gestapo je izvor kulture ako ih uporedimo sa ovom vlascu i policijom…

  5. I posle ovakvih tortura nedužnih, srpski diktator AV tvrdi da je Srbija demokratska država i da se sve radi po zakonu! On i njegov diktatorski sistem vladavine Srbijom prevazišao je i tiraniju Josipa Broza! Krajnje je vrema da i Vučića narod, kao svojevremno njegovog predhodnika i koalicionog šefa Slobu Miloševića (i Sloba je „pobedio“ na izborima ali je izšutiran sa vlasti) govnjivim motkama najuri pravo u apsanu! Gledajući kako su demonstracije krenule dostojanstveno i mirnim tokom, da bi posle eskalirale, ne mogu da ne verujem da su „agenti-provokatori“ plaćenici AV, BIE i ko zna koga još, namerno napravili nered, tučnjavu i pokušaje uništavanja tuđe imovine kako bi policiji moglo da se komanduje „juriš u prebijanje golorukih“ i da bi vrhuška dobila razlog za neko posebno „Vanredno stanje“, neku novu „Sablju“ i osnivanje nekog novog „Golog otoka“ ili srpskog Gvantanama za neistomišljenike gde im se, kao u slučaju iIgora Stanojevića gubi svaki trag i glas!

  6. Stefanovic i Rebić, da obelodane gde gospodin na javnom servisu

  7. Nema ni Andrej Vučić policijski dosije, a gajio drogu u Jovanjici, i reketirao – i još uvek reketira – Vojvodinu.

  8. Isti ili gori diktator od Miloševića. Ista policija kao Miloševićeva ili gora. I svi znamo kako je Milošević završio, a ovaj će završiti možda i gore.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.