Uhapšen napadač na novinara Stefana Cvetkovića 1Foto: Medija centar

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beloj Crkvi uhapsili su S.Z. (1979) zbog sumnje da je sinoć, ispred jednog kafića u Beloj Crkvi, udario novinara Stefana Cvetkovića, saopštio je jutros MUP.

Kako se navodi u saopštenju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu protiv S.Z. će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Novinar Stefan Cvetković, koji je sredinom prošlog meseca nestao pa pronađen, pretučen je večeras u kafiću u centru Bele Crkve. Kako je potvrdio za naš list, njega je metalnom šipkom udario lokalni narko-diler, koji je pred istražnim organima već bio osuđivan zbog pretnji Cvetkoviću.

– Meni je pre dva dana ukinuto policijsko obezbeđenje, jer je procenjeno da nisam u opasnosti. Ne verujem u slučajnost da se napad dogodio baš nakon toga. Verujem da je napadač hteo da me ubije, a javnost ću o svemu obavestiti na konferenciji za novinare, koju ću u sredu održati baš u tom kafiću gde se napad dogodio – rekao je za Danas Cvetković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari