Uhapšen napadač na novinara Stefana Cvetkovića

Ostavite komentar


  1. Sad tog lika što je napao novinara treba odrati od kazne da se niko nikada više ne seti da napada pripadnike sedme sile.

    1. А припадници ‘седме силе’ су због нечега посебно привилеговани? Очигледно се ради о пословима у вези дроге. То објашњава и конфузност коју је ‘претучени новинар’ показивао у вези његове „отмице“.

  2. Udario ga metalnom sipkom u glavu…laksa telesna povreda????

  3. Ne podržavam nasilje. Pozdravljam hapšenje napadača. Samo se pitam zašto prvo društvene mreže pa tek onda previjanje i zašto se od lokalnog narko dilera sa aluminijumskom štanglom beži u inostranstvo?!?

  4. Cvetkoviću bi bilo dobro da se presabere i svoje ponašanje dovede u normalu i malo sprusti tenziju inace ce se ovakve stvari učestalo dešavati. Ne oparvadam nasilje ali ko „čačka mečku“ uvek loše prođe.

    1. To si lepo napisao u vezi cackanja mecke i zato se i ti i takvi kao ti malo zamislite kako ce se zavrsiti vase cackanje mecke. Malo ste se zaigrali a tada mecka zna da se probudi jer i ona voli da igra i to narocito pred tudjim vratima.

  5. Kakva ironija! Isti onaj MUP koga je Cvetković onako izigrao i izmanipulisao sada brani ovog coveka. Svaka cast za akciju MUP-a ali ovaj covek ne zaslužuje više da iko u državi mrdne zarad njega.

  6. Размислите, зашто би локални наркодилер ударио ‘мирног грађанина’? Да се, можда, не ради о неплаћеним дуговима за дрогу?

  7. Puca neko u tebe, metak te okrzne, a oni kazu lakša telesna povreda. Pa da, samo te okrznulo, nije ti ništa.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.