Uhapšen zbog paljenja automobila novinara u Aleksincu

Ostavite komentar


    1. A najvažnije je da bude osuđen na najmanje 5 godina zatvora, da to bude za nauk drugima. Džaba hapšenja ako ne robijaju.

  1. A u nekom budućem priopćenju organa koji gone po službenoj dužnosti, biće i nešto nalik ovom: Utvrđeno je da je osumnjičeni delo počinio zato što nije bio zadovoljan nakon skidanja naslaga sa zuba i poliranja plombe, te je jedne večeri rekao sam sebi- „ko tebe lošom plombom ti njega zapaljivom bombom“-a onda tako i uradio.
    Jasno je,dakle,reći će se u nastavku priopćenja,da počinilac nije imao nikakve druge motive osim stomatoloških.

  2. Dakle, nisu ga optuzili sa unistavanje tudje imovine, vec izazivanje opste opasnosti? To znaci da ce ga pustiti, a onda ce gdin Ostojic morati sa njim da se godinama tuzaka po nasim vrlo azurnim sudovima. Naravno, nikada necemo saznati ko ga je poslao i koliko mu je za to platio.

  3. Aj u sto marke da taj divni mladić ima člansku kartu Biblioteke?

Ostavite komentar


Društvo

potraga za devojčicom bor

Mesec dana od nestanka i ubistva devojčice iz Bora: Dokle je istraga stigla i šta je do sada urađeno?

Prošlo je tačno mesec dana od kada je nestala devojčica iz Bora, za koju se sumnja da je ubijena. U ovih mesec dana, slučaj je pratila velika zaineresovanost i uznemirenost javnosti. Iako je MUP angažovao sva svoja raspoloživa sredstva, rezultat istrage nije za pohvalu. Dvojica osumnjičenih za ubistvo devojčice jesu uhapšeni, ali sem priznanja jednog od njih u tužilaštvu, policija praktično ima vrlo malo dokaza.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.