Uhapšena vlasnica restorana u Aleksincu, sakrivala snimke kamera 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Niška policija uhapsila je J.R.K. (38), vlasnicu restorana u Aleksincu, zbog sumnje da je 16. maja, nakon tuče u tom lokalu u kojoj je od zadobijenih povreda preminuo Aleksa Stojmenović (25), sakrila digitalni rekorder za video nadzor i time onemogućila policijskim službenicima istražne radnje.

Prema nezvaničnim informacijama, J.R.K. je istražnim organima najpre rekla da joj je sistem za video nadzor izgoreo u požaru, a potom je juče odlučila da risiver preda policiji.

U saopštenju Policijske uprave Niš se takodje navodi da će vlasnica lokala odgovarati za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije jer policija prilikom intervenisanja zatekla više osoba, od dozvoljenog broja.

Osumnjičena je, uz krivične prijave, privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Niška policija je u toku prepodneva uhapsila O.P. (18) iz Aleksinca zbog sumnje da je tokom tuče naneo teške povrede Aleksi Stojmenoviću (25), zbog kojih je on potom preminuo.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave za Niš, zbog učestvovanja u istoj tuči uhapšeni su M. S. (26) i Z. T. (18), iz Aleksinca.

Obdukcijom je utvrdjeno da je Stojmenović preminuo usled udarca u vrat, pesnicom ili nekim čvrstim predmeto

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari