Uhapšene 93 osobe, među njima i odgovorni u Azotari

Ostavite komentar


  1. Ovo vreme pred izbore (bilo koje) postade vreme kad se hapse sitne ribe "pljuckavice", koje će posle mesec-dva biti puštene "zbog nedostatka dokaza" ili već nekog drugog razloga. Kada će sa hapšenjima da se krene "od glave"? Pa, nikad.

  2. Da se vratimo sad glavnoj vesti dana, zbog koje je ova "akcija" danas i izvedena. Vucic je danas primio Sorosha juniora i s njim srdacno razgovarao. Vucic. Aleksandar. Secate se ono: vi Soroshevci i strani placenici? Da taj Vucic Aleksandar i taj Sorosh. Taman kad covek pomisli da posle Tonija Blera i Gerharda Sredera ne moze nista da ga iznenadi, pojavi se Sorosh junior u Beogradu. Kos Vucic Aleksandra, predsenika.

  3. Htedosmo te 2000te demokratiju evo demokratije, donela nam je samo razaranje Srbije, korupciju, kriminal aaa ne uredjenu zemlju. Puna podrska policiji za ovakve akcije, nadam se da ce ih biti jos dosta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.