Novopazarska policija uhapsila je tokom vikenda više osoba iz Novog Pazara i Sjenice osumnjičenih za napad na policiju, porodično nasilje, nelegalno držanje oružja i prevaru, saopštila je Policijska uprava Novi Pazar.


„Policija je tokom pojačane kontrole ugostiteljskih objekata i vozila otkrila tri gasna pištolja, 12 metaka, nož, bejzbol palicu, sekiru i kosilicu za travu, zbog čega su podnete krivične prijave protiv S.D. (22) i E.K. (22) iz Novog Pazara, a B.S. (30) odredila pritvor do 48 časova“, navedeno je u saopštenju.

Među uhapšenima je i Đ.R. (23), osumnjičen da je uz pretnju pištoljem i nožem tukao svoju devojku. Kod njega je pronađen gasni pištolj koji mu je oduzet. Zbog napada na policiju uhapšen je N.P. (32) iz okoline Sjenice, dok je protiv njegove supruge A.M. (27) podneta krivična prijava.

„Osumnjičeni se tereti da se oglušio o naredbu policije koja je došla da ga privede radi izdržavanja zatvorske kazne, da je pokušao da pobegne i da se nasilnički ponašao“, navodi policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari