Ujedinjeni protiv kovida: Krizni štab da preuzme odgovornost

Lekari uputili zahteve Kriznom štabu, Ministarstvu zdravlja i Batutu

Ostavite komentar


  1. Moja supruga radi na VMA. Od pocetka pandemije je antivakserski nastrojena, kao i vecina njenih kolega.
    Boze dragi, kakve price oni pricaju medju sobom, ja se pitam ima li tu iko mozga?
    Svima bi uveo obaveznu vakcinaciju, ali ne pod prinudom. Jednostavno – nisi vakcinisan, ne mozes u salu (ordinaciju). Ne ides u salu? Pa, nema para…
    A ti i dalje trubi o stetilitetu, chemtrails, i o ostalim sr@nyim@….

  2. Moja porodica svi rodjaci i prijatelji vakcinisani ali sad sve vise razmisljam da smo pogresili jer kad doktori i medicinske sestre prifesiri policija vojska nece da se vakcinise sto smo mi bolji od njih.Pogledajte najveci antivakser dr Nestorovic a dr Kon i drugi ni da ga u losem pomenu glavno je da udaraju na narod

  3. Ujedinjeni protiv kovida da se izjasne: Da li se radi o eksperimentalnoj vakcini,zašto svi od proizvođača do lekara koji vakciniušu narod skidaju sa sebe odgovornost u slučaju negativnih efekata? Kada i gde je izolovan virus i da li vakcine deluju na sve sojeve koji će se pojaviti?

  4. Proizvodjači vakcina protiv virusa gripa svake godine su čekali da se pojavi virus, pa su na osnovu detekcije koji virus je u pitanju proizvodili vakcinu. Za Kovid-19 proizveli vakcine i posle pojave novih varijanti virusa ne proizvode nove vakcine.

  5. Ko ce odrediti koju trecu vakcinu da dobijemo.kazu pitajte svog lekara.pa valda oni vise znaju od kekara opste prakse,specijalisti ste,i od dece koju su stavili kod vakcinacije.taj ne zna kako se zove,a ne da me savetuje.kad se dele vakcine sakom i kapom,prvo obezbedite za svoje gradjane trecu istu vakcinu,da ne mesamo babe i zabe,pa onda pomozite drugima.sramotna je izjava da ne znaju koju trecu vakcinu da primimo,i da ce se to videti u hodu.kojem hodu.to su trebali razmisljati odmah posle treceg talasa,a ne sa neodgovornim ljudima koji nisu mogli sedeti kuci,nego put pod noge,pa sad zarazavaju nas koji smo posteno sedeli kod kuce.zeljni smo i mi mora,ali pre svega zivota bliznjih i svog.

  6. Ljudi shvatite, ova vakcina nije eksperimentalna. Na njoj je počelo da se radi još kad se pojavio sars, ali pošto se epidemija brzo zaustavila, naučnicima je obustavljeno finansiranje, pa nisu mogli da završe posao. Kad je počeo kovid 19 i kad su videli da je vrag odneo šalu, vlade su sipale novac i šakom i kapom.
    Da vlade nisu obustavile finansiranje kod sarsa, vakcina bi odavno bila spremna.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 8

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.