“Umrlica” za predsednika Srbije na Tviteru

Ostavite komentar


  1. Samo bolesni umovi mogu ovako nešto da urade a normalan ni da pomisli na ovako nešto gnusno.Jadno i žalosno.

  2. Zaista glupa i klinačka šala, bolje da ste uzeli nešto pametnije da radite

  3. Ljudima koji rade ovakve nebuloze, bolje bilo da gledaju malo svoja posla i osvrnu se na svoje porodice, decu, svoj zivot. Ovo je potez koji prilici detetu od 5 god. Morate da shvatite da gospodin Aleksandar Vucic zna ko je, zna sta je, i njemu su ovakve objave smesne. Vi ste ti koji ispadate glupi.

  4. Predsednika mozes da volis ili ne volis ,ali ovo prevazilazi zdrav mozak.

  5. Crnjak, pa crnjak. Svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje, nije lepo to što je uradio ili uradila ali ajde sad šta je tu je. Za dosta poznatih ljudi su zbijane ovakve šale i još uvek se zbivaju i nikom ništa. Bilo šta bilo ta osoba je povukla svoj iskaz mišljenja i gotovo.

  6. Кад у демократском друштвом, један човек, као председник, узме сву власт у своје руке, законодавну, и извршну, и судску, онда се то зове диктатура. А против диктатора су, то је још одавно речено, сва средства дозвољена, и много енергичнија од духовите умрлице, која изражава само жељу за КРАЈ ЈЕДНОГ ДИКТАТОРСКОГ РЕЖИМА, независно од тога која је личност у улози диктатора.

  7. Ala su i ovde botovi osvojili pa komentarisu. Tako je, neka se nadlezni organi odmah pozabave ovim slucajem, jer osim ovoga ispada, sve ostalo je blazeno i idealno u zemlji Srbiji. Svakako nemaju preca posla u zemlji medju sljivama.

  8. Kako ga nisu uhapsili do sada,kao one nedavno?Ako prica utihne i ne pronadje se vinovnik-tviteras,jasno je da su sami sebi napravili marketing.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.