UNA TV konkurisala za nacionalnu frekvenciju 1Foto: Logo

Ambiciozan produkcijski i programski plan za jesenju sezonu kao i vrhunski tim medijskih profesionalaca u svim televizijskim segmentima, uticao je na odluku menadžmenta da UNA televizija konkuriše za nacionalnu frekvenciju, naveli su u saopštenju iz ove televizije.

„Izgradnja najmodernijih studija u nekoliko zemalja, preko 250 zaposlenih širom regiona, dugogodišnja ekspertiza, bogato medijsko isksutvo i vrhunski rezultati čitavog tima UNA televizije, sigurna su preporuka za ozbiljnu televiziju kakvu gledalište u Srbiji zaslužuje“, dodali su oni.

Kako su poručili, programska šema UNA TV obilovaće mnogim novitetima, vrhunskim šou programima, stranim licencama ali i autorskim domaćim emisijama koje će voditi najpopularnija TV lica širom regiona.

„Filmski program već nema konkurenciju, a ugovori sa vodećim holivudskim produkcijskim i filmskim kompanijama, obezbedili su vrhunsku ponudu i televizijsku premijeru najvećih filmskih i serijskih hitova“, naveli su oni.

UNA je već najavila i brojna iznenađenja kada je reč o voditeljskim imenima.

„Zanimljiv i raznovrstan sadržaj koji se uveliko sprema za jesenju sezonu, privukao je i mnoge poznate ličnosti koje su nam ukazale poverenje i koje ćemo sa velikim zadovoljstvom uskoro gledati na programu naše televizije. Glumce, pevače kao i omiljene voditelje publika će pratiti u najrazličitijim formatima, a UNA televizija će uskoro otkriti i pojedina imena koja će svakako predstavljati veliko iznenađenje“, dodaje se u saopštenju.

Podsećamo, televizije N1 i Nova S predale su danas Regulatornom telu za elektronske medije (REM) neophodnu dokumentaciju za podnošenje prijave na konkursu za dodelu nacionalne dozvole za emitovanje programa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari