UNS: Karikaturu osuđuju samo totalitarne ideologije i pojedinci

Ostavite komentar


  1. Ja osuđujem upoređivanje Hitlera, najvećeg zločinca, sa bilo čim i bilo kim. Ovo je po meni za svaku osudu.

    1. Jesi li osudio orlovica i martinovica onda? Oni su prvi uporedili Danas sa hitlerom i gebelsom?

  2. Ево, ако вас није срамота због ове насловнице и карикатуре, мене је стид и због вас што ћутите на овако нешто.Можемо неког да волимо или не , али поредити некога са Хитлером је мизерно и јадно.

  3. Niko nije protiv karikature, ali uvođenje Hitlera i Gebelsa u javni diskurs nije nikakva demokratija nego obična zlobost.Takve karikature se ne bi smele pojavljivati kod nas.

  4. А зашто Вам онда смета насловна страна Илустроване Политике?

    1. Ponizavanje je sto zivimo u zemlji sa raznim Martinovicima ,Djordje Marticima … a uzivanje je imati Coraxa ,Basaru …

  5. Dragi botovi. Koristicu nacin argumentacije SNS-a da shvatite.
    Kao na primer koriscenje amandmana za obesmisljavanje skupstinskog rada…svaki poslanik ima pravo na amandman. Hitler i Gebels su bili vrhunski poznavaoci demagogije i propagande. Shvatili su znacaj televizije i televizijskih slika. U tome su oni bili neprikosnoveni. Imali su i znacajne mane, ali ovdje se aludira na ono „pozitivno“. U tom kontekstu je ova karikatura pohvala vasih kvaliteta.

  6. Bas mi drago sto i u UNS sada duvaju neki novi bolji vetrovi.Da je tako bilo ranije u vreme Nina,Ljilje i drugih jos bih bio clan UNS-medjutim-nije te sam morao da promenim udruzenje

  7. Botovanje dobilo neku novu dimenziju. Od “Srbija je sada priznata u svetu” do apela za razumevanje. Upozorite komadanta botova da ako nastave da botuju u Danas-u, clanovi njegovog tima ce poceti da imaju svoje misljenje, stavljace opsti interes ispred sendvica a to nije dobro za njihovog gazdu

  8. Vaš komentar*Bravo za Danas.Ko ne oseca da u ovoj drzavi zaista vlada takva politika je zaista za zaljenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.