Urednica KTV iz Zrenjanina se žalila UNS-u zbog pritisaka

Ostavite komentar


  1. Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, međutim, odgovorio je UNS da sa KTV televizijom ima „izuzetno dobru saradnju koja traje godinama unazad“ i da je „iznanađen navodima gospođe Radić koji su u njenom pismu stigli UNS“

  2. Najlakše je kritikovati vlast kada zbog lošeg rada televizjija propada.

  3. Neko treba da kaže istinu. Ona često i plasira da policija napada njenog sina. Njen sin se ponaša neuravnoteženo i divlja limuzinom ulicama, a onda specijalna jedinica ga zaustavi, jer u Zrenjaninu je i dalje zabranjeno gaziti ljude ulicama? To se stalno zataškava? Da li sin Dane Radić nosi lično naoružanje uze sebe i ko je to odobrio? Da li je maltretirala šefa saobraćajne policije s pritiskom da limuzine sin parikira na javnom trotoaru? Da li j etajno snimala razgovore sa načelnikom saobraćajne pa to objavila na TV, što je krivično delo, jer je reč o pritisku da policija ne radi posao oko njenog sina, kojeg je najzad bacila u politiku da ona zaštiti njegovo bahato ponašanje. Da li policajce stalno zna se ko pritiska da ne diraju porodicu Radić? Predsednik nije mnogo omanuo u kvalifikaciji prideva koji je upotrebio za nju i njojzinu delatnost. Njen životni moto je da izrabljuje radnike, da bogato živi, i da reketira one koji je ne sponzorišu. Kad Opština da lovu onda 100 odsto hvalospeva, kad ne da onda kuknjava oko javnog WC koji niko ne koristi. Nema tu ni N od novinarstva i vreme je da se struka i nadležni umešaju u svoj posao. Ako smeju. Bečka kultura je bila u Vojvodini, sada fali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.