Predsednik opštine Stara Pazova Goran Jović i zamenik generalnog direktora „Unikredit banke“ Branislav Radovanović potpisali su ugovor o podizanju kredita namenjenog za kupovinu zemljišta za izgradnju bazena, što je i prvi korak ka realizaciji još jedne velike investicije koja je višedecenijski san mnogih Pazovčana.

Prema rečima prvog čoveka Stare Pazove, kredit je namenjen otkupu zemljišta, potom sledi izrada projekta i realizacija ove investicije što će biti posao Direkcije za izgradnju opštine. Ovaj projekat bi trebalo da ima podršku pokrajinskih i republičkih fondova. Prema planovima, bazen će se graditi u blizini puta Stara Pazova – Nova Pazova, raskrsnica koja vodi ka Vojki i Banovcima.

Branislav Radovanović je istakao da je politika „Unikredit banke“ i saradnja sa lokalnim upravama u Srbiji, kao i da je ona do sada realizovana u dvadesetak opština. Radovi na izgradnji tekli bi fazno, a u prvoj fazi planirana je izgradnja otvorenog bazena, koji bi prve posetioce trebalo da primi avgusta naredne godine, nakon čega bi krenule pripreme za realizaciju druge faze – zatvorenog bazena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari