Uskoro komisija za doktorat Siniše Malog?

Ostavite komentar


  1. Treba „pritisnuti“asistente profesora Ondreja,jer su oni najviše učestvovali u izradi spornog doktorata Malog,kao i mnogih drugih disertacija poznatih političara,privrednika,sportista,mnogih koji su imali pare,a sve ostalo je bila briga profesora Ondreja,a koji je nesumnjivo veliki stručnjak u tim oblastima,ali je nemoguće napisati toliko disertacija za kratko vreme,pa se dešava to što se desilo sa Sinišom.Kada bi se ispitale sve disertacije manje poznatih ličnosti,a čiji mentor je bio prof.Ondrej,našlo bi se još „Resavskih“ doktorata.

    1. U slucaju laznih optuzbi treba kazniti one koji su lagali. Niko nije iznad zakona.

      1. Neno zaista si u pravu. NIKO nije izvan zakona- osim pripadnika Srpske pljačkaške stranke, pardon, omače mi se. Naravno mislim na SNS! Sve druge treba u konc-logor! Ili na, bar što se plata tiče, rad kod stranaca sličan prinudnom. Kod npr. Nemaca. Oni imaju genetsko iskustvo kako je to funkcionisalo od 1936. do 1945.g.

  2. Što bi rekli u Ivkovoj slavi „gde izabraste ovu najskuplju pesmu“ (komisiju). Sad će da nam uvedu neki novi porez ili će penzionerima da smanje penzije da se podmire članovi komisije a onaj najpametniji će opet da kuka po svim televizijama kako je ta komisija protiv države u ovom odsudnom trenutku kad brani Kosovo. Da ste izbrali partijsku komisiju završilo bi se kafanskim računom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.