Utvrđuje se da li je policija prekoračila ovlašćenja

Direktor policije Vladimir Rebić u Novom Pazaru razgovarao sa pretučenim Edinom Hadžovićem

Ostavite komentar


  1. Bice protesti sve veci i veci jer prebijanja nevinih Bosnjaka u Sandzaku nece nikada prestati, makar ne pod ovim radikalskom vlascu !

  2. Policija mora svakih šest meseci vaditi ljekarsko uverenje da bi se videlo da li su bar približno normalni. Nose oružije, palicu i samo gledaju koga da napadnu, ponašaju se kao divlji kerovi, kao kauboji na divljem zapadu, narod opravdano ne želi da ih sretne na ulici, kada ih za nasilje prijavite sektoru unutrašnje kontrole usledi odmazda, dnevno vas po dvadeset puta legitimišu, dolaze kući lupaju kao kreteni na vrata sa tvrdnjom da rade svoj posao. Gori su od najgorih kriminalaca, daleko im kuća od naroda bila i kuku onome ko od njih zatraži pomoć !!!

    1. ponasaju se kao egzikutori rade u dosluhu sa advokatimapasamo donose izvrsna resenja suda a pozive za sud kazu nisu nadlezni sramota i samovolja polozaja

  3. Živeo sam u Vojvodini oko 27 godina, a poslednjih 10 godina u Obrenovcu. Moja iskustva su vezana u najvećem broju slučajeva za saobraćajnu policiju, i zaista nemam nikakvih primedbi na njihovo ponašanje. Osoblje u policijskoj stanici u Obrenovcu je sasvim korektno i profesionalno, i sve što sam trebao kod njih da završim, završavao sam bez ikakvih problema. U dva navrata sam pozivao policiju zbog materijalne štete koja mi je napravljena, i oni su se na te pozive brzo odazivali, sačinili zapisnike i dali mi par saveta. Ne idem na „problematična“ mesta, ne pada mi na pamet da vređam policajca ili da se sa njima svađam, ponašam se korektno, pa su i oni prema meni korektni. Tri puta sam platio kaznu zbog prekoračenja brzine, jer sam je prekoračio, dva puta mi je oprošteno. Ja sa našom policijom imam savim pozitivna iskustva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.