Uvredljivo srozavanje stručnosti i znanja

Profesorka Darija Kisić Tepavčević na meti seksističkih uvreda na TV B92

Ostavite komentar


  1. To nije vise B92 koga se ja secam. To je naprednjacka propagandna masina pod imenom B92, samo kako bi se okoristili sa starim novinarskim brendom. Cinjenica da ovaj mamlaz od tzv novinara ne postuje doktorku samo vise govori o „kvalitetu“ ovog Potenkinovog sela od novinske kuce.

  2. Kako se samo usudila!? Sta ce sledece, da vozi kola?? Ili daleko bilo avion..??!!

    1. Tako bi i Borat rekao: In my country we say to let a woman drive a car is like to let a monkey fly a plane, very dangerous.

  3. B92 veoma retko gledam, ali sam primetio da je dotični „novinar“ prost, ne tako bistar, a nije ni elokventan. Ne tako retko pokazuje da loše barata sa gramatikom. Iritantno upada gostima u reč nesuvislim komentarima i nerazgovetno govori. Jako sličan onoj Radi, mislim da se tako zove, koja je nedavno napustila RTS.
    Te televizije se sramota ovog društva.

  4. Uzalud ste stavili ime koje ste stavili, iz komentara Vam izvire ono sto zelite sakriti.

    1. Previse buke niokocega. Novinar zaista nije ni malo simpatican, ni strucan, ni kulturan ali je po meni samo hteo da zastiti zenu kao majku i da nespretno pokaze kako bi ih oslobodio zahtevnih obaveza . Gori su mi ovi sto sad krecu sa zenskim pravima i tralala a sami ih ne postuju.

  5. Ko to kaže sada??? Licemerni Danas?!
    Gde ste bili kada se dovodila u pitanje stručnost od strane vaše braće sa N1??

  6. Cim su se uhvatili u kolo sa Vladaocem izgubili su sav kredibilitet ako su ga uopste i imali? Kon ga je izgubio jos onomad sa cuvenim vakcinama…a i ostali imaju putera na glavi.

  7. onaj buzdovan sa pokojne devedesetdvojke nije doveo u pitanje stručnost doktorke plave kose . on je samo postavio glupo pitanje i pogazio pravilo rodne ravnopravnosti . a opet, činjenica je da doktorka od jutra do mraka ne izlazi iz televizora , pa bi bolje bilo da je priupitao kada se bavi „strukom“ . prema tome najbolje doktorku u bolnicu , a na tv nam vratite zoranu .

  8. Ja mislim da se sa reakcijama malko preteralo. G.voditelj je najvise srozao sam sebe nazivajuci g. Kisic damom, ne zato sto to ona nije, vec zato, sto je danas dama kao termin vrlo rado upotreblajvan na televizijama, koje promovisu devojke sa ogranicenim kvalitetima (sem fizickih) a intelekt I kultura su odlike stvarnih dama u kulturnim zemljama. Uopste termin dama se kod nas upotrebljava na neadekvatan, cak pogresan nacin verovatno zato, jer su donedavna bile sve zene „drugarice“ I muskarci „drugovi“. Zasto se prosto ne koristi zena ili gospodja, gospodjica. Dama je takoreci titula za vrlo pristojnu i kultivisanu zensku osobu a takvih ovde, moramo priznati, jos uvek nema bas za izvoz.

  9. Ovo je klasično spinovanje
    Kao neki novinar seksisticki proziva „zamenicu“Batut da bi se prestalo pričati o njenoj očiglednoj političkoj promociji s(n)s.Možda je i stručnjak, ali je prodala struku iz njoj znanih razloga.Prodao se celi „stručni tim“Kon , Tiodorovic, Stevanovic
    Već su svi načini medijske manipulacije pročitani
    Kladim se da Kon i Tiodorovic idu u penziju do jeseni.A ovo dvoje avanzuju do jeseni.

  10. B92 zar to jos postoji to bese neka istina nekad a sad napredna do bola u usima nisam gledao al od poodavno

  11. Sve što je bilo dobro i pametno otišlo je sa ove televizije, ništa čudno. Tražili ste, gledajte.

  12. Kod nas u kuci se ne gleda program doticne tv upravo zbog njega i njegovih upadanja u rec sagovornika i stupidnim pitanjima dovodjenje sebe u glavnu i dominantnu ,,rolu,, .ne gleda se pa sta b92 moze i bez nene , a i ja mogu bez b92,ali ima nas ….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.