B.C, V.M. i M.Č., takođe svi iz Donjih Petrovaca.
Kako je saopštila policija, do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine uslovima puta. Prema rečima očevidaca, mladići su najpre bili s društvom u svom selu, a onda su tokom večeri odlučili da kolima odu do kafića u obližnjem selu Putinci, na putu prema Rumi.

B.C, V.M. i M.Č., takođe svi iz Donjih Petrovaca.
Kako je saopštila policija, do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine uslovima puta. Prema rečima očevidaca, mladići su najpre bili s društvom u svom selu, a onda su tokom večeri odlučili da kolima odu do kafića u obližnjem selu Putinci, na putu prema Rumi. Za sada nije poznato da li su konzumirali alkohol, ali je vozač Marko Janković vozio izuzetno velikom brzinom. Kada su stigli do ulaska u svoje selo, jugo je svom silinom udario u betonsku banderu dalekovoda. Udarac je bio toliko silovit da je auto potpuno uništen. U istom trenutku varničenja struje dovela su i do požara, automobil se zapalio i srećom u nesreći trojica mladića su preživela.
Uz policijske službenike, uviđaj na licu mesta izvršili su opštinski javni tužilac i istražni sudija Opštinskog suda u Rumi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari