Vapaj siromašnih za istinskom promenom

Ljubiša Mitrović, profesor emeritus Filozofskog fakulteta Niš, za Danas

Ostavite komentar


  1. Srbiji treba da se oslobodi diktature vlasti i da puste narod da radi ,jer taj narod ništa drugo nije naučio nego da trpi pljačku vlasti od kneževine,kralja do danas i radi i trpi.Sada je ,,dara prevršila meru,,Sve ostale priče su laganja.Svi problemi su u lažima i pljački sopstvene vlasti.
    To je Osnovni problem.Srbija ima problem sa svojom Vlasti,a ne sa narodom i to vekovima traje,jesr vlast izjednačili sa malim bogovima,a mali bogovi nepostoje- mali bogovi su kriminalci i izmišljene ličnosti.tačka.

  2. Setite se samo za ovoliko godina,koliko je ministara uhvaćeno u kradji što se zna i koliko je laži prosuto ovom narodu i kako isti žive.Jer laž,da Nikolić živi na Dedinju u Vili čije preuredjenje i komunalne usluge plaća i danas ovaj narod.Jer to laž.I ovaj Predsednik nezna ,jer to je Brnabićka ekspert Reopublike Srpske to potpisala.Sve laž i prevara.I Stotine hiljada na ulici ne traži ni smenu,ni izbore,nego VAPI, smanjite pljačku,NE MOŽEMO VIŠE

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.