Vasić: Godina na izmaku bila uspešna 1Foto: Z. P.

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić ocenio je godinu na izmaku uspešnom. Vasić je na tradicionalnom prijemu za predstavnike medija rekao da je tokom ove godine bilo dosta radova na infrastrukturi u gradu.

– Najvažnije je što je završen Koridor 10. Od naredne godine u Pirotu će početi proizvodnja Mišlenove “Premium“ gume u fabrici “Tigar Tajers“, što je nova etapa razvoja gumarskog giganta u Pirotu. To je izuzetno dobro za samu kompaniju,ali i dobravljače i sva ona uslužna preduzeća koja su vezana za ovu fabriku. Stopa nezaposlenosti je relativno niska a Pirot je po platama iznad republičkog proseka. U gradu je bilo dosta radova na infrastrukturi a imali smo dobre i uspešne sednice Gradske skupštine.Radovi na infrastrukturi koje smo imali i koje smo najavili za 2020. godinu su obimni. Nadam se da će iduća godina, uprkos tome što je izborna biti, uspešma za naš grad- rekao je Vasić.

Vasić se zahvalio medijima na dosadašnjoj dobroj saradnji i praćenju svih dogadjaja od važnosti za informisanje gradjana i čestitao svim gradjanima predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari