Veran Matić o stanju u RTS: Sve je počelo od Čede Jovanovića koji je izigrao medijsku zajednicu

Ostavite komentar


  1. Ti si kintu uzeo kao i mnogi drugi medijski „prvoborci“, naknadna pamet nam nije potrebna.

  2. Jedna polurečenica Verana Matića otkriva više o pravoj ličnosti „srpskog Kenedija Đinđića“ nego hvalospevi dežurnih znalaca i narikača.

  3. Bravo! E ovo je vec pravi komentar iskusnog novinara: nema pljuvanja i mrznje- samo analiza i argumentovana obrazlozenja.

  4. Kako ja sad ovo laicki shvatam, sve je smisljeno u vreme DOS-a, ali je danas dovedeno do savrsenstva.A gde su za to vreme bili medijski radnici?

  5. Mislim da se na javnom servisu malo ko informiše,te ga iz tog razloga treba ukinuti i neizlagati građane nepotrebnom trošku. U isto vreme sprečiti pljačku i neosnovano bogaćenje pojedinaca. Ruku na srce program koji prezentuje javni servis je veoma skroman.

  6. Ceda je bas kao i Matic unovcio svoju borbu za bolju buducnost, zato ih prezirem vise od ovih na vlasti.

  7. Kod nas je sve vezano za politiku, ali da RTS daje po nekoliko miliona evra za serije koje niko ne gleda ili gleda neki mali broj ljudi koji nemaju ništa pametnije da rade.
    A da zaboravio sam da će to biti nadoknađeno tako što će se te serije reprizirati u nedogled

  8. Mora se naći načina da se svaki direktor i glavni i odgovorni urednik unutar sistema ispoštuje na nivou profesionalnosti..znači kaže direktor produkcije a ono ga generalni direktor napadne do smenjivanja..tu nema rada ni profesionalnostii itd..smanjiti domete samovolje gen. direktora..s sama situacija je jasna..pare, mito, korupcija, nenamensko poštovanje, razvijanje diskriminatorski odnosa prema onima koji hoće da rade pošteno, favorizovanje svojih kadrova, itd..mobing, diskriminacija su sredstvo.. spoljne produkcije su bitne dok mogu da vrate pare onima koji su davali poslove..voditelji su kroz to bili nagradjivani a bili su i spolja izmedju RTS lica i rada sa strane..pristali su na to.. i parama RTDa se vezivali za Vujoševića i ostale..direktor programa, gl.i odgovorna ured. Zabavnog programa, Filmskog programa, a tek direktor Tehnike i nepotrebne i loše nabavke setova tehnike…zajednički poslovi, od deterdženata, do odabira firmi fizičkog obezbeđenja..80 posto rukovodstva na viskom, srednjem i nižem nivou je u nešto umešano..ili bar ćuti, zbog bar varijabilan..ludilo

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 10

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.