Veritas papirima zakopavaju pominjanje Siniše Malog u Pandora papirima

Nakon objave tekstova o ofšor kompanijama predsednikovog kuma i ministra finansija, tabloid Informer objavljuje svoje "istraživanje"

Ostavite komentar


  1. Ma to “ istrazivacko novinarstvo “ blatoida informer ima isti “ siguran izvor “ informacija kao i bratsko istrazivacko novinarstvo “ vecernjih novosti “ o Mauricijusu a pred Tuziocem je priznala ( “ istrazivacka novinarka “ Bozic ) da je dobila anonimnu kovertu u postanskom sanducicu i naravno sve objavila ( uz saglasnost , naredjenje , vlasnika ) bez ikakve provere svih tih anonimnih informacija iz anonimnih izvora . . . dakle . . . sa nestrpljenjem cekamo blatoid koji ce , posle oprezne pripreme da ne “ popije “ jos jedan sudski proces , lupetati “ uz duz i popreko “ a buduca najava i podnosenje sudske prijave ( sa novcanom kaznom za prestupnika u povratku ) su pravi melem . . .

  2. Čekajte malo,zar to nisu nebitni,krezubi mediji,bez značaja,koliko su relevantne njihove priče ? Da li se to menja priča kako kome odgovara,da je pravde svi da odgovaraju.

  3. Kakvi Veritas papiri kakve budalastine lopina drzi kljuceve od novca gradjana
    Srbije ima li jos negde to na planeti.

  4. Ma kako je to moguce CEO svet zna ko je Mali pa bas njegove papire zakopavaju,on je bas neka marks.Aj bre dosta vise

  5. @realan Jeste nebitan, krezubi medij, ali se obraća isto nebitnim, krezubim i neobrazovani ljudima čija je jedina vrednost to što imaju pravo glasa na izborima.

  6. @UrošĐ sram te bilo , znači svako ko ne glasa poput tbe je “ krezub i neobrazovan „, evo da te obavestim druhosrbijsncu NIKAD ti tvoji neće dobiti glas zato što takvi poput tbe dele glasače na „krezube i nepismene“ i vas „obrazovanih“ ali političkih idiota.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.