Veruje li Moskva Vučiću

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. Prvo se RSE reklamirao na portalu Danas, a video sam neki tekst iz Danasa na portalu RSE. Nova saradnja na obostranu radost.

  2. Virtuelna politika Srbije…
    Sme li Srbija da veruje zapadu posle svega šta joj se dešavalo.Sme li Srbija bezrezervno da se osloni na Rusiju,u NATO okruženju.
    Može li Srbija u NATO okruženju i u sklopu međunarodnih okolnosti da vodi neutralnu politiku.
    Srbiju i Srbe na planeti Zemlji ne žele da vide Englezi i Nemci,pa i amerikanci.
    Može li Balkan da živi sa multietničkim sastavom stanovništva u državama ili je etnička podela jedino dugoročno rešenje.
    Može li Rusija biti bezrezervni garant opstanka Srbije,Srpske i srpskog naroda.
    To su pitanja bez odgovora tako da i Rusi ne mogu bezrezervno verovati Vučiću,koji objektivno virtuelno balansira u postojećim međunarodnim okolnostima,kupujući vreme za rasplet odnosa Zapada sa Rusijom.

  3. Ne mogu oni o nama nista lose da misle. Mi njih nikad nismo izdali, oni nas 99. jesu! Ali ipak su oni nas bratski narod.

  4. Mislim da je Rusija potpuno svesna teznji Srbije ka ulasku u EU i Putin se javno izjasnio da te teznje podrzava i da zna sta ce se od Srbije traziti na tom putu. Puti i Vucic imaju odnos poverenja, moja je procena.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.