Vilijam Berns: Diplomata u CIA

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Zelim dobro zdravlje nasem predsedniku Đozefu Bajdenu i da uvek uspe u svemu i sacuva i ojaca svetsku ulogu SAD zajedno sa nasim gospodinom direktorom Vilijamom Bernsom da Amerika bude jos jaca ekonomski i vojno u nadi da narod Amerike moze mirno da spava bez ikakvog straha za nasu decu u buducnosti . Ne treba se mnogo vezati za drzave EU od kojih smo u proslosti imali dosta problema zbog lazi i neistina o svemu sto se desavalo nasem narodu ma gde ziveli u svetu. Blokirali su nasu ekonomiju,vojnu moc i ugled u celom svetu. Oni koji nas jednom prevare ,uvek su spremni da to ponove.Treba zaostriti i politicke i ekonomske odnose sa EU i okrenuti se drugima na Balkanu i istoku do Kine. Ulagati u svim poljima i verujem da ce sve to ceniti i uzvracati visestruko. Potrebna nam je zdrava hrana,cista voda i izvori sirovina i rudnih bogatstava u koje treba vec sada ulagati za nas narod i nasu decu u buducnosti. N.A.T.O. i PENTAGON moraju razraditi novu strategiju vojne moci i cuvati sve one koji misle,zele,vole,nadaju se i nisu prevarili Ameriku bez obzira sta je sve bilo. Evo dosli su i u Ameriku da prave i isprave ono sto Angela Mengel iz Nemacke salje vec odavno. Zasto ne kaze da je Snouden nemacki spijun koji je ubacen u C.I.A.-e. Zasto ga cuvaju i ne isporuce Americi. Zasto zatvaraju granice.Zasto kontrolisu i prisluskuju N.A.T.O. u EU. Mozda Snouden zna sve to sto se desava u nasoj Americi. Posebno obratiti pazju na diplomate i predstavnike americke administracije u EU. Nije bezbedno i treba se spremiti na vreme. Nadam se i verujem da ce moje kolege uspeti na vreme da dodju do svih informacija i podataka koje ce dostaviti nasoj sluzbi. Cuvajte Đozefa Bajdena i Vilijama Bernsa ,jer cemo samo tako sacuvati nas narod i nasu voljenu AMERIKU . Neka BOG blagoslovi naseg predsednika Đozefa Bajdena. Neka BOG blagoslovi americki narod i nasu AMERIKU.
    Vas odavno zaboravljeni John Wick C.I.A.-e. U.S.A

  2. Poruka za PENTAGON i N.A.T.O U kompjuterima se nalaze ‘ programirane genetske vremenske zone slobodnog blokadnog transmitera’ ne ostavljaju traga da je ‘neko’ upao neovlasceno i skida poverljive podatke. Sto pre promenuti sve sifre i lozinke pristupa i memorijske ‘vremenske fisiono-fusione kaskade veze’ i kriptovati sa Vernanovom binarnom enkripcijom plivajuceg koda sa slikama morskih talasa i sumom oluje. Nesto se neobicno desava u satelitskom prenosu slika televizije sa blagim smetnjama neprimetnim vecini gledalaca. Verovatno koriste frekvencije televizije za prenos poverljivih podataka , a koriste stari sistem interneta preko elektricne mreze visokog napona. Ne mogu preciznije o tome . U pitanju je jedan TESLIN patent za prenos šifrovanih dokumenata dok se koristi baza podataka preko elektricne mreze i tv kanala bez obavestenja da je ‘neko’ hakovao sistem. Treba proveriti sve Telekomunikacione veze sa NEMACKOM. Lozinke i sifre su vec otvorene. NE ZNAM ZASTO. Nemam kontakt i odobrenja za mogucu dalju proveru za prijem i slanje.
    John Wick C.I.A.-e. U.S.A.

Ostavite komentar


Društvo

Reakcija Biblioteke grada Beograda na tekst Danasa 10

Reakcija Biblioteke grada Beograda na tekst Danasa

Biblioteka grada Beograda reagovala je na tekst Danasa „Aleksandar Šapić je grobar naše kulture“: Nakon 50 godina iznenadno iseljena novobeogradska biblioteka „Fontana“, negirajući reči naše sagovornice Tatjane Brebanović da se biblioteka seli "bez ikakve dokumentacije" kao i da za nju nije obezbeđen prostor".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.