Više ulica u Subotici sutra bez struje 1Foto: Beta/Milan Timotić/EV

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u petak, 24. juna, neće biti struje u više ulica u gradu, Paliću, Krivaji, Bačkom Sokolcu, Tomislavcima i Gornjoj Rogatici.

U Subotici neće biti struje od 8 do 13 časova u Koste Abraševića između Njegoševe i Marije Kiri, Njegoševoj između Rade Končara i Koste Abraševića, Marije Kiri do Slavonske, Rade Končara između Njegoševe i Đorđa Natoševića, na Segedinskom putu između Boze Šarčevića i Đorđa Natoševića, Evgenija Kumičića broj 59 i Slavonskoj ulici broj 11 (zgrada).

Od 9 do 11 časova struje neće biti na kraju Zmaj Jovine od crkve prema Đure Đakovića, Kumanovskoj, Ivana Zajca, delu Stalaćke, na početku Majšanskog puta do Bose Miličević, delu Vatroslava Lisinskog i Bose Miličević između Zmaj Jovine i Majšanskog puta.

Na Paliću će bez struje od 9 do 13 časova biti ulice Sutjeska brojevi 44, 61, 63, 71, 73, 75 i 77, deo Lovačke brojevi 21 i 25 i između brojeva 48 i 56 i 23 i 37, 40. nova, Balaž Viraga, 4. jula, Bačka broj 20 i Barska broj 12 u okolini.

U naseljima Krivaja, Bački Sokolac, Tomislavci i Gornja Rogatica sa okolnim salašima neće biti struje od 9 do 14 časova.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari