Vlada za obnovu puta namenila 7,5 miliona evra

Obnovljen najkritičniji deo saobraćajnice od Gornjaka do Žagubice

Ostavite komentar


  1. Ulaganje u puteve se uvek višestruko isplati i uvek ima para za tako nešto samo mora neko da se zainteresuje. Eto Vučić je to odradio.

  2. Veoma je bitno da nam putevi budu u dobrom stanju jer ce se na taj nacin smanjiti broj saobracajnih nesreca tako da podrzavam ovaj potez.

  3. "Samo tri dana nakon letošnjeg obećanja premijera Vučića, građevinske mašine zaposele su deonicu Krepoljin – Žagubica, na regionalnom putu Požarevac – Bor."
    Lepo, tako i treba, znači, može se sve to izvesti, projekat, tender, izbor najboljeg….Šta će nam onda institucije, izgleda da su suvišne, kada premijer to rešava, onako lako …Blago Srbiji!!!
    Pozdrav iz Banata!

  4. Dobra saobraćajna infrastruktura jedan je od glavnih uslova za dovođenje investitora u neki kraj, a ova vlada upravo o tome i vodi računa.

  5. Ulaganje u puteve je jedno od retkih ulaganja koje se isplati i menja zivot ljudima istog momenta kada se zavrsi.

  6. Dugo u opstinu Zagubica nije ulagano, zato ce obnova puta sigurno doneti nove investicije

  7. Vlada sigurno ne može u svim delovima Srbije izgraditi puteve preko noći ali se trudi da to bude ravnomeran razvoj i u interesu i najugroženijih delova Srbije.

  8. Svako ulaganje u infrastruktruru je na dobrobit svih građana i razvoj privrede, a Vučić mnogo polaže na bolji život građana i razvoj zemlje.

  9. Obnavljanje puteva mnogo znaci gradjanima, zbog boljeg obavljanja svakodnevnih obaveza…

  10. Premijer uvek ispuni svoja obećanja, za razliku od njegovih prethodnika koji su samo obećavali, a ništa nisu ispunjavali.

  11. Jako je važno ulagati u saobraćajnu infrastrukturu, jer se na taj način ljudi povezuju i može se ostvarivati saradnja sa drugima.

  12. Infrastruktura jedna je od najvažnijih oblasti u koje treba ulagati ukoliko želimo da privlačimo što više investitora u određene krajeve Srbije.

  13. Dobra putna i komunalna infrastruktura su osnovni preduslov za privlacenje investitora. Vlada Republike Srbije je prepoznala problem i uspesno ga sanira.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 9

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.