EU da nadzire „zarobljavanje“ Skupštine Srbije

Izveštaj nezavisne koalicije PreEUgovor o ispunjenju reformi iz poglavlja 23 i 24 za pristupanje Srbije Evropskoj uniji

Ostavite komentar


  1. Posle kažu zahtev da Maja Gojković podnese ostavku preteran.
    Da je pameti Vučić bi je sam sklonio.

  2. Obozavaju Srbi Rusija a svi zele da rade u Nemackoj i Nemackim firmama.

    1. Samo da nikada ne zaboravimo, da ova skupstina radi po Poslovniku i pravilima koje je usvojila skupstina pod kontrolom DS i njihovih satelita. Isto je i sa zakonima, od kojih danas 90% gradjana boli glava, samo ih ne sprovodi DS nego njihova zamena SNS i sateliti. Ali polako, pojavice se nekada i realna alternativa toj uigranoj politickoj oligarhiji koja nas jase decenijama.

      1. Ali nisu zloupotrebljavali ta pravila kao ovi… svi su mogli da se čuju u Skupštini

      2. Pa narod je ove valjda nekad birao da bi ukinuli ono lose sto je predhodna vlast donela a ne da nastave to isto i jos da dodaju namete.

  3. Analiza oslikava pravo stanje stvari u Srbiji! Ili ce nam Evropa pomoci da joj se pridruzimo ili cemo postati Severna Koreja u Evropi…

  4. Fala bogu da neko iz Evrope počinje da primećuje šta se dešava u skupštini i uopšte u državi

    1. Džaba Evropa primećuje kad baš NIŠTA ne preduzima. I ne samo da ne preduzima, nego nam još i ambasadori iz zemalja EU sole pamet (isto kao i SNS-ovci) kako „ulica nije mesto mesto za rešavanje sukuoba, nego je to jedino Skupština“.
      Ma, nemoj, Skupština?! Ista ona Skupština u kojoj opozcija ima jedino pravo da bude ćuteća ikebana koju skupštinska većina sadistički časti svim uvredama kojih uspe da se seti?

  5. Pa očigledno , u skupštini su ostali samo radikali i svi bivši radikali, i to je slika i prilika našeg parlamenta

    1. ČEda je sigurno po Vama radikal, Čanak takodje, Popović je radikal,Pastor je radiokal ,a i onaj Albanac( izvinjavam mu se,nisam zapamtio njegopvo ime) je radikal i uvaženi profesor sa Agronomskog fakulteta koji dolazi u narednoj nošnji.Svi su oni opozicioni poslanbici i svi su,kako vi tvrdite – RADIKALI! Baš zanimljivo

        1. Od presednika guvernera, presednika skupštine itd.sve bivši najžešći radikali, samo dres promjenili.

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 10

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.