Ministarka Joksimović sa francuskim zvaničnicima

Ostavite komentar


  1. “ La langue de bois “ …jezik od drveta…francuski izraz za govor ili razgovor pun praznih fraza bez ijedne cinjenice sns ministarke Joksimovic ( jedna od intiligentnijih u ekipi plagijatora , laznih doktora , sofera i td. )
    Bilo bi pozeljno da objavite bar deo tih “ vaznih “ razgovora u “ originalnoj verziji “ da vidimo sta je receno a sta su razumeli ministri koji ne znaju ni jedan stran jezik ( osim ruskog i to ni Rusi ne razumeju )

    1. I glavna i odgovorna urednica Seseljevog glasila pod nazivom „Velika Srbija“ koji je otvorena propagirao genocid i floskulu „Karlovac – Karlobag – Ogulin _ Virovitica“, na kraju zbog potpirivanje medjunacionalne mrznje koje je proizvela zlo u ubistva, sirom regiona isti taj Vojislav Seselj bio isporucen Hagu. Ova osoba snosi potpunu odgovornost kao urednica jednog glasila ( SRS-a ) kao i Tomislav Nikolic, Aleksandar Vucic, Vjerica Radeta i ostala radikalska bulumenta iz tih devedesetih zlih vremena a Seselj jedini nosi „epitet“ OSUDJENI RATNI ZLOCINAC.

  2. Uz takvu fotografiju, tj. samu pojavu dotične, naslov zvuči kao da je za erotski film.

  3. Od svih SNS kadrovskih promašaja,ova žena je,ubedljivo,na prvom mestu !! Toliko nekompetencije,nedostatka elokvencije,usiljenog “ stajling a“, neubedljivo sto u obraćanju medijima,itd.itd. odavno nisam video !! A SNS je „rasadnik“takvih kadrova!!!

  4. Od svih SNS kadrovskih promašaja,ova žena je,ubedljivo,na prvom mestu !! Toliko nekompetencije,nedostatka elokvencije,usiljenog “ stajling a“, neubedljivo sto u obraćanju medijima,itd.itd. odavno nisam video !! A SNS je „rasadnik“takvih kadrova!!! Aferom.

  5. Od svih SNS kadrovskih promašaja,ova žena je,ubedljivo,na prvom mestu !! Toliko nekompetencije,nedostatka elokvencije,usiljenog “ stajling a“, neubedljivosti u obraćanju medijima,itd.itd. odavno nisam video !! A SNS je „rasadnik“takvih kadrova!!! Aferom.

  6. Ministarka putuje, troši, uživa, modira se, sve o državnom trošku. Šta kaže, kaže i to je to.
    Mudre i sede glave treba da rade na ovakvim poslovima. Znanje, iskustvo, kompetencije. Multidisciplinarni timovi rešavaju probleme.
    Često se sada pitam zašto su najbolji i najpametniji pobijeni na golom otoku. Kolega mi kaže, zato da se više ne rađaju pametni…a ja nemam sna

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 9

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.