Vlast već presudila policajcima koji su uhapsili Koluviju

Tvrdnje da je vlasniku Jovanjice nuđeno da optuži brata predsednika Srbije, za par dana prešle put od sumnji do nepobitnih dokaza

Ostavite komentar


  1. Nevjerovatno. Da nisam pravnik, manje bih znao i ne bih bio ovoliko utučen zbog sramnog državnog aparata koji vlada Srbijom. Ne znam zašto se svi pravnici, poput advokata, ne udruže i tuže vlast međunarodnim sudovima zbog makar desetinak krivičnih djela. Sada je Srbija u rangu Belorusije ili još gora.

  2. Najzad smo punopravni clan sa Rusijom,Belorusijom i ostalim radikalno naprednim zemljama.

  3. Spin i gluma da bi skrenuli paznju sa Malog, afera Mali je mnogo destruktivnija po vlast…

  4. Mnogo sam tužan, više nego pre 30-tak godina, kada sam i bio u tom ratu u Slavoniji …
    Čitajte Disovu pesmu ‘Naši dani’, biće vam lakše, deco moja …

  5. ne može da bude ni jedan pošten policajac. Ako je i bio, evo sada će biti uklonjen!! Nada se ne i fizički. Mafija je onačno dobila svoju policiju, bez nekog ko je antiprotivan.

  6. Kako se zna da je ucinjeno bilo koje krivicno delo ako sud nije doneo presudu? Vucic je vec odlucio da je bilo krivicnog dela sada samo sud da podeli kvrge? More… Kondukter, kesu molim!

  7. Reče mi jedan čoek jednu stvar kod jednoga čoeka, e ne mogu ti reći koi je odma bi se sjetio!!!

  8. No,no,opet izvrćete stvari! Prvo ste napravili aferu, dobro je unapred pripremili, optužili ljude koji su vam bili cilj i sad razvijate filmove… Gledali smo već slične filmove iz vaše produkcije! Tako je i predsednikov brat naleteo na žandarme naoružane do zuba da ih prebije…Cccc, stvarno! Dečije priče!

  9. Seselj i toma su pravili stranku da bi ovako vladali i uspeli su. Sada smo ponovo u devedesete neprijatelji spolja iznutra srbija pripada samo vlastima samo oni vole srbiju i td ali znamo kako smo prosli tih godina ko bos po trnju i bojim se da nas i sad ceka isto.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.