Vojni sindikat traži postupak protiv Dikovića

Ostavite komentar


  1. dobro pa jel to general i jel ta vojska ima ugled medju ozbiljnim vojskama ako vulin kreira teško bogami

  2. Ej, mirno stoji u generalskoj uniformi i aplaudira "ministru" u farmerkama, koji trči.

  3. Na odgovornost zbog vređanja?!? A šta je sa zločinima na Kosovu? Ko je punio hladnjaće leševima civila?

  4. To je stari kadar, Ruska škola, oni se ponašaju kao da su iznad zakona i propisa. Nekad su imali SKJ iza leđa a sad se vezuju na političare na vlasti i kao i crkva daju im logistiku za izbore. Na takve funkcije nemaju šanse da dođu pravi vojnici, jer njih postavljaju političari, kai crkvene velikodostojnike.

  5. Ко контролише вође војног аиндиката? Врло чудно дазахтеви долазе 2 дана пошто је генералу Диковићу одбијена америчка виза на дипоматски пасош. Без обзира шта је Диковић рекао стерешини у Сремској Митровици, верујем да је имао дебео разлог. Овако, чини се да се синдикат бави политичким питањима и да то нема везе са синдикалним захтевима. Слушала сам пре пар година говоре двојице лидера синдиката/угао Кнеза Милоша и Немањине/, то је била чиста политичка
    и предизборн пропаганда, која нема везе са синдикатом. Војни синдикат је права политичка партија, али као таква још није регистрована.

  6. Kako ukinuti armiju suverenoj državi? Dovedeš Vulina i Dikovića. I eto, bez ispaljenog metka…

  7. Govoreći o anomalijama ministra vojnog Vulina,, verovatno ste primetili da on u obilazak jedinica uvek ide u nekoj crnoj uniformi. Mene podseća na Pavelićeve crnokošuljaše. Oni su nosili tzv. crne košulje odnosno odela i bili su najzloglasniiji u ubijanju Srba, Jevreja, Roma i drugih. Obilaziti u crnoj uniformi slavnu vojsku sa Kajmakčalana, oslobodilaca Beograda, od fašizma jeste ponižavanje iste te vojske. A što se Vojni sindikat ne bi bavioi ponašanje g Dikovića,, nije on neka posebno zaštićena osoba Šta je po sredi ne znam, ali je obaveza sindikata da se bori protiv arogancije, samovlašća, kao što je to bilo u JNA, gde pukovniku ili generalu nisi smeo prići bliže od dva metra. Osionost je bio način njihovog ophodjenja prema mladjima. Tako da Diković samo nastavlja nešto što je bilo ukorenjeno u JNA..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.