Vozač opštine uhapšen zbog sumnje da je krao gorivo

Ostavite komentar


  1. E Srbijanci
    Vi „pucate“ od postenja?
    Samo Me zanima,ko ga je ocinkario,mislim,ko je bio toliko ljubomoran da nije mogao da precuti,sto se „neko“ naocigled,sto kazu Informbirovci-bahati !
    Ne bole vas opstinske pare,sto nisu otisle nekom Opstinskom detetu,vec sto nisu u vase ruke!

  2. Uh , cuj uhvatili ga krao gorivo…pa to se ovde radi ko dobar dan…nekrade onaj ko nemoze zbog prave kontrole potrosnje goriva u firminim vozilima .

  3. Kako Vas nije sramota krade se nafta u svim skolama gde je grejanje.Vidite ti koji loze toliko pokradu naftu a deca se smrzavaju! Ajde prekontrolisite skole i obdanista u Srbiji prekontrolisite te kujne koliko trose tu nabavku i potrosnju.

  4. А ови што краду километре путева ништа,важно је хапсити кокошаре.

  5. Ahaha,otkrili ste rupu na saksiji?Pa to sa gorivom je sitna stvar,dodjite malo u Opstinu Raska da ih malo priupitate odakle im stanovi u Beogradu na vodi,vile na Kopaoniku isl.Jedino znam da od plate nije…

  6. Да је возио у јовањици добио би на поклон ауто

  7. Sme li se iko opkladit sa mnom da će biti oslobođen i još će mu biti isplaćena odšteta.

Ostavite komentar


Društvo

Kvalitetan način života u trećem dobu - starački domovi 8

Kvalitetan način života u trećem dobu – starački domovi

Starački domovi su ustanove specijalizovane i namenski prilagođene životu naših najstarijih članova društva koji više nisu u mogućnosti da žive sami, bilo da ih u tome sprečavaju pozne godine ili bolest, najčešće ova dva faktora u kombinaciji jedan sa drugim.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.