Vranjanac Dejan Manić opet izabran za potpredsednika Jedinstvene Srbije 1Dejan Manić (za mikrofonom), Foto: Dušan Pešić

Dejan Manić, predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju, opet je izabran za potpredsednika stranke, na petoj Izbornoj skupštini JS koja je održana u subotu, u dvorani MTS u Beogradu.

Za potpredsednike stranke, osim Manića, izabrani su još Ratko Stevanović, Rade Basta, Marija Jevđić, Vojislav Vujić, Života Starčević, Nenad Filipović, Đorđe Kosanić, Dejan Pisarević, Marija Jovanović, Dejan Ignjatović i Stevo Grkinić.

Na ovoj sednici je Dragan Marković Palma jednoglasno izabran, od strane 1.600 delegata, za novog-starog predsednika JS.

Članovi Gradskog odbora JS iz Vranja koji su postali članovi Glavnog odbora partije su Dejan Manić Dejan Stojanović, Katarina Milovanović, Goran Stojković, Omer Tahiri, Ivana Kažić, Miloš Stamenković, Sunčica Aleksić, Petar Petrović i Igor Popović.

Svoje mesto u Glavnom odboru JS našli su i Marjan Tasić iz Vranjske Banje, Boban Anđelković iz Preševa, Aleksandar Stošić iz Trgovišta i Aleksandra Stojanović iz Bujanovca.

Dejan Manić je izabran i za člana Izvršnog odbora stranke.

Izbornoj skupštini JS prisustvovali su i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić, potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević, zatim ministri Branko Ružić, Đorđe Milićević, Novica Tončev, Rade Basta, kao i Aleksandar Antić, Vladan Zagrađanin i Goran Milosavljević iz SPS-a, ambasadori Rusije, Egipta, Palestine, Alžira, Libije, politički savetnik ambasade Kine, te predstavnik delegacije Evropske unije u Srbiji.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari