Vranjanci se pitaju: Gde je 20.000 maski koje proizvodi Jumko?

Ostavite komentar


    1. Naravno, neće valjda džabe da dele. I kada bi bile besplatne, nema sistema da svaki građanin pošteno dobije svoj deo,

  1. Ispravite u ni jednoj, molim vas, pre nego sto vas razapnu zbog toga. Ni u jednoj.

  2. Maske od kude Vranje nema pa nema. Vranjanci se prašujev kude se denu toliko mlogo i ubavemaske, a mi gi napravismo. K’t mi pravimo maske, a Vulin ne znaje kude su i kakve su. Nije bitno što se slučuje važno je da kraj bude aran. Bitno je da smo zdravi i živi, a maske na broju.

  3. Sad je vlast ozvanicena crnoberzijanske ceno od 120 din/kom i sve ide tamo gde se moze uzeti lova. Mislite da Jumko dobija vise od stare proizvodne cene?? U operaciji Krusik su ispekli zanat. Drzavni interes daj ispod proizvodjacke ili po tacno proizvodjackoj ceni i samo moze da ide rodbini iz stranke, a ona ce vec to prodati po 2 ili u ovom slucaju preko 10 puta vecoj ceni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.