Vučević: Pokušaj opstrukcije rada Skupštine je najbednije pokazivanje političke nemoći opozicije 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević ocenio je danas da je pokušaj opozije da opstruiše rad Skupštine Srbije, najbednije pokazivanje političke nemoći i bezidejnosti.

„Ne plašimo se izbora, oni nas uvek inspirišu i mobilišu, ali smo svesni težine izbora i izborne kampanje. Srpska napredna stranka nikad nije bila zabrinuta pred izbore i mi smo u svakom trenutku spremni da izađemo na njih da čujemo šta narod kaže“, rekao je Vučević za list Kurir.

On je naveo da, što se SNS-a tiče, opozicija može da dobije izbore „kad god hoće“.

Upitan o situaciji na Kosovu i Metohiji i nastavku dijaloga s Prištinom, Vučević je rekao da je za Srbiju dijalog jedini način za rešenje problema.

„Teško da neko može dati optimistične procene dokle god je (predsednik Vlade Kosova Aljbin) Kurti tu gde jeste. On neće stati. Zadatak Srbije je da sačuva srpsku zajednicu i crkve na Kosovu i Metohiji, jer kada postoje oni, postoji i Srbija“, rekao je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari