Vučić čestitao premijerki: Ovi što im deca smetaju sami o sebi govore

Ostavite komentar


  1. …ja nisam fasciniran bezobrazlukom i primitivizmom i što ne volim da im se dodvoravam. Naravno da vođa nije fasciniran onim što promoviše svaki dan. O dodvoravanju nemam ni komentar.

  2. Licemer & licemerka kakav „par“, tzv „nasledniku“ odmah da urucite clansku kartu SNS-a, mora da se brine o „podmladku“.

  3. Kako bi se izbegli svi komentari, bilo da su pozitivni ili nrgativni, pošto je ovo prvi takav slučaj, a istopolnih veza ima još, neophodno je da se u sve ovo uključi i pravna struka sa pojašnjenjem da li pravo na isti korak sada imaju i svi drugi istopolni parovi, ili će ovo ostati usamljen slučaj kao pravo samo privilegovanih osoba, s obzirom da zakonodavna regulativa predviđa samo izuzetne slučajeve uz neophodnu saglasnost Ministarstva zdravlja.

    1. Slažem se. Trenutno sina može da čestita samo Aninoj partnerki. Ona je majka. Ja ne znam šta je Ana tom detetu. Ne može da ga prizna kao svoje , zakon to ne omogućava, a predsednik i ćlanovi vlade se ponašaju kao da je dete njeno . Da muškarac postane „mama“ , šta bi tada rekli

  4. Nadam se da je sve bilo u ovom slucaju po zakonu, pocev od vantelesne, pa nadalje…ili za elitne podanike vaze drugi arsini tj.racuni?

  5. isfrustrirani licemer, do juce je organizovao batinase da rasteruju prajd, a danas kada mu osobe iz te zajednice koriste kao satro je njihov zastitnik… ovaj je odavno potpisao pakt s djavolom, sad nije njegov segrt vec oficir vece razine… fuj bre

  6. Slatko sam se nasmejala Sergejevoj izjavi, isti tata, Sergej je narod
    Nema ljutnje ni zamerke, ovo nije normalno ,uobičajeno u našoj siromasnoj zemlji
    stvarno, ko je otac,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.