“Vučić misli da je sve i svja, pa je tako ‘pao’ termin baš za Božić”: Sagovornici Danasa o gostovanju predsednika Srbije na Pinku

Ostavite komentar


  1. Čemu tolike reči, to se prostim rečnikom zove bezobrazluk. Koji veliki deo gradjana toleriše, jer, neposredno ili posredno, od ekipe iz SNS na raznim nivoima vlasti imaju neke koristi.

  2. Preterano se pojavljuje na tv ekranima sa jddnom te istom pricom, da je bas dosadio pa nas tera da menjamo tv kanal.

  3. U petak kod Jovane Jeremić gost Kristijan Golubović, priča o vaspitanju dece, u nedelju Aleksandar Vučić drži standardnu propoved. Srbija zemlja čuda.

  4. Evo ja sam se promenio i biće nam bolje garant .
    Da priznamo kosovo. Uvedemo sankcije rusima .
    Organizujemo izbore gde neće biti niko ko je dosad bio u vladi i parlamentu .

  5. Potpuno neprimetan govor. Na praznik mira i ljubavi on govori o jačanju vojske i kupovinu naoruzanja. Nažalost to je naša realnost iz koje ćemo teško izaći

  6. U Domacinskom domu se negleda pink.I ne danas na nas sveti praznik.Patrijarh he trebao da mu pokloni mantiju i kandilo da se on prvo okadi i prenoci u crkvi godinu dana da se ispovedo za grehe.Bravo za ove sto su birali parizer.

  7. Ne misli valjda da ce profesionalni vojnici da ratuju za njegove brljotine na KiN? Zato i daju ostavke cim „podigne“ borbenu gotovost jer znaju kakvu budalu imaju od „vrhovnog komandanta“

  8. Srbija je moralno propala ne posrnula već totalno moralno propala država pod vlašću dotičnog, koji smatra da za njega ne postoje zakoni, on sebe vidi kao nadljudsko biće koji ima nepisani ugovor sa Srbijom

  9. Svadjalacki nastrojen, uz neprimereno obucenu voditeljku i to sve na najradosniji hriscanski praznik.

  10. Potrebni su nam veliki svetski događaji kako bi se nastavili razvijati kao zemlja.

  11. И ми ћемо прихватити Приштину у УН, али ћемо штампати звездицу ћирилицом и написати да је тај наш чин статусно неутралан и да Вучић није ништа потписао.

  12. Ništa nije bitno kao održavati status „ruske kujice“, ništa ne veseli prosečnog Srbina kao takva titula. Pa makar ostali jedine dve države pod julijanskim kalendarom.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.