„Vučić je uplašen jer gubi podršku i zato organizuje skup“: Sagovornici Danasa o uzavreloj atmosferi u društvu pred miting

Ostavite komentar


  1. Novac je jedina realna sloboda i to su uklavirili i SNS od 2012. kad su neoprezno uleteli na vlast obecavajuci svima svasta:od resavanja pitanja KiM,ekonomije itd.a zapravo se uslo u organizaciju koruptivnog i izdajnickog tela.Sada uvidjaju da je djavo dosao po svoje i nema dalje.

  2. Ne gubi sadasnja vlast podrsku vec vi strahujete za vase opozicione simpatizere da ne padnu ispod 3 %.

  3. Da nije smanjen cenzus na 3% danas bi vecina opozicije odavno otisla u zaborav.

  4. Ko pravi kontramiting, prolazi kao Milošević. Ali, i mi se trudimo u korist svoje štete. Da li neko može da mi objasni zašto su se baš sada ona trojica slikala sa Hilom? I vrapci na grani razumeju poruku koja se tako kreira. Ispada da ja nisam tužan i konsterniran, već da izlazim na ulicu po nečijem tuđem planu i po tuđoj želji. Za koga oni zapravo rade? Svaka čast Hilu lično, on pošteno zarađuje svoju platu, šta nama sprema drugo je pitanje, ali povezivanje sa SAD u ovom trenutku ruši naš protest.

  5. Postovanje Botovi, jos uvek ne vidite razlike, list „Danas“ redovno objavljuje kritike i pohvale, bilo da dolaze od strane tz. opozicije ili pak od strane tz. pozicije (to ste vi Rajko, Dejan, Misa, i mnogi drugi). Sa druge strane tablidi i tv stanice pratioci g. Vucica nisam video da objavljuju kritike samo podrsku. Sve je to kako neki kazu legitimno ALI? Ali doci ce vreme nadam se uskoro, pa ce se curak okrenuti na pravu stranu a vi cete ostati, tamo gde ste i sada. Ziveli

  6. Ono sto je tajno bit će javno. Imamo tajnu policiju sa parazitima na vrhu koji vrše manipulaciju sa iskrenim, vrednim hrabrim ljudima koji nisu svesni da mega lopovi koji ih savetuju čine sve da sačuvaju kapital koji su ukrali u poslednjih 20 – 30 godina. Poistovetili se sa državom koju su opelješili. Bolesnici koji zamajavaju, lažu i mažu bez prestanka sve one sa kojima su u kontaktu. Jednostavno tako funkcionišu i opstaju. Prevare sve koji su im na putu. Glavni uzor i ideolog tajne policije sada tajkun Marko Nicovic koji ne kreči stan nikada već se preseli u novi jer su Nicovici uknjižuli pola Beograda korupcijom u katastru. Marko kontroliše Visi sud u Beogradu pa upada u predmete bez osnovnog punomoćja za zastupanje. Povlači nezakoniti predmete iz VKS U VS sud u Beogradu jer je predsednik VS Stepanović zastitnik tajkunskih preduzeća koji su sve nas opljačkali a od kupljenog platili nisu ništa.
    Činjenicu da su svi tajkuni finansirali partiju koja je najmoćnija pogubna je za drzavu, gradjane i samu partiju. SNS su pre opozicije počeli rušiti oni koji su finansirali osnivanje. Oni su preko svojih udbaša raznim spletkama rušili aktuelnu najmoćniju partiju da bi napravili novu koja će bolje da im služi. Tragovi tajkunima smrde nečoveštvom. Naročito ako su prethodno bili celnici policije u borbi protiv kriminala u kome su realno sagledano bili organizatori a izvršioci odavno nisu u životu. Dupli igrači koji su odigrali svoje jer je nastupilo vreme istina.

  7. Ah sendvič konzumeri spali Danas na samo par komentara. Izgleda da su većina otišli na miting, obično su ove vesti poplavlje pro-vlast komentarima 🙂

  8. @Miso, @Dejane i @Rajko da je samo 10% istina od toga sto pricate vi ne bi ovde ostavljali komentare 🙂

  9. Ovo je i Sloba radio pa je ubrzo smenjen!!! Tako će i ovaj i svi lešinari oko njega!!!

  10. Posle mnogo godina naveli ste me da ponova glasam za nekoga!
    Ali ne za nekoga neko protiv ljudi koji zagovaraju puštanje na slobodu očito diskutabilne porodice .
    Uz to neko je komentarisao da objavljujete komentare,ne neobjavljujete.

  11. Bravo za text, Mislim da je Vučić počeo da drhti posle ovog teksta….

  12. Daj ne ke…te više, Vučić je vec deset i više godina na vlasti.Nisam za Vučića a još manje za ovu nesposobnu opoziciju koju plaća zapad.Srbiji treba neko treći.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.