Vučić o navodnoj povezanosti sa organizovanim kriminalom: Ne družim se sa kriminalcima 1Foto FoNet Aleksandar Mijailović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se ne druži sa kriminalcima, odbacujući tvrdnje aktivistkinje za ljudska prava Aide Ćorović, koja je na tribini u Dubrovniku rekla da „Vučić i njegova klika znaju da će biti mrtvi istog trenutka kad padnu s vlasti“.

Rekla je da smo pokušali da je kupimo kada joj je moja savetnica ponudila pomoć zbog toga što je kazala da nema od čega da živi. Dakle, to što ćete mene da ubijete, o čemu sanjate već godinama, još niste sproveli u delo, a pobediću vas opet, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Stvarno mislite da se predsednik Srbije druži sa kriminalcima, iako postoji ogroman broj ljudi koji znaju svaki moj korak. Ja nemam viber, a ne skaj ili nešto drugo, šta vam je ljudi, upitao je Vučić.

Vučić je naveo da je njegova savetnica za medije Suzana Vasiljević ponudila pomoć Aidi Ćorović, iako ju je on odvraćao od toga.

A sada Ćorović kaže da smo hteli da je ućutkamo, rekao je Vučić.

Ćorović je na tribini u Dubrovniku rekla da „ih neće ubiti ni ona, ni građani, već kriminalci i mafijaši sa kojima su radili“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari