Struja iz revitalizovanog bloka B1 u TENT-u B u Obrenovcu od 25. novembra

Veliki potrošači struje u Srbiji Železara u Smederevu i Ziđin u Boru

Ostavite komentar


  1. Revitalizacija termoelektrane Nikola Tesla B je od velikog znacaja za nasu zemlju jer ce nam obezbediti dovoljno struje, i necemo morati biti zavisni od uvoza!

  2. Zahvaljujuci revitalizaciju termoelektrane Nikola Tesla B, drzava je oezbedila svojim gradjanima dovoljnu kolicinu elektricne energije po povoljnim cenama!

  3. Ja se molim Bogu da nam Putin pomogne da ne upadnemo u energetsku krizu. Rusi su na potezu.

  4. To kao kad bi Ukrajni rekli odreknite se uglja a oni puni kamenog uglja i anracita, ali u istočnoj Ukrajni(Donbas).

  5. Uradjen je veliki posao u Tentu i Srbija je zadrzala svoju energetsku samostalnost i snagu. Ovo je od ogromnog znacaja za Srbiju.

  6. Revitalizacija termoelektrane Nikola Tesla B privucice strane investitore u Srbiju jer smo mi zemlja sa dovoljnom kolicinom elektricne energije i povoljnim cenama energenata!

  7. Treba izgraditi 5 nuklearnih elektrana ukupne snage 5.000 MW u sledećih 15 god.vrednosti oko 50 milijardi evra,uzeti kredite i tehnologiju od Kineza a zatvoriti sve termoelektrane i rudnike uglja.To bi spasilo Srbiju od zagađenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.