Vukosavljević: Skaredni sadržaji ne mogu na televizije sa nacionalnim frekvencijama

Ostavite komentar


  1. ministar nije neki nvo, nego osoba sa ovlascenjima.
    i svako ima neki stav o necemu.
    stav bake ili deke medicinskog radnika u penziji, sa penzijom od 20000, nije isto sto i stav predsednika, premijera ili ministra.
    stav nema nikakvog znacaja ako osoba nema realnu moc (nije na poziciji da odlucuje i dela) ili naprosto ne deluje.

  2. Da vidimo ko će pobediti Vukosavljević ili Mitović-Marić?Vlast protiv protiv kapitala,ja mislim da će uskoro rekonstrukcija Vlade.

  3. Tu negde, i ministar blizu, ali ipak se vrti „k’o kisha oko Kragujevca“.
    Sto ne uzme primer madjionicara: narod zna da ce biti prevaren, a ipak idu u njegovu shatru, i jos plate ulaznicu da budu prevareni.
    Isto kao s Vucicem: znaju se njegovi trikovi, znaju da ih vara, ali ipak svi se naculje u njegovu shatru – u sta je pretvorio Srbiju.
    A „regulatorno telo“, o trosku naroda, brani lik i, narocito, delo – bilo da je Vucic u farmericama ili odelu.
    Aminuju svi kada pljuje po TRI CETVRTINE Srbije, jer: od polovine izaslih, polovina glasa za njega, jeste cetvrtina.
    Izracunao sam, tacno je 7.565.828 puta Pink i Happy su prekrsili zakon, za koji se oduzima dozvola, ali – nesto vise puta su njihove kamere bile uperene u slic – dok zapisava sveukupni narod!!!

  4. Mogu Vukosavljevicu, kao sto vidis mogu. Dok su na tim medijima za Psiha otvorena sva vrata da pita i odgovara i dok kum Vulin bdi nad REM-om, ti se nista ne pitas. Nisi Vukosavljevicu jedini fikus u vladi, ali to ti je slabo opravdanje. Rialiti moze, a ti duvaj u prste.

  5. Poštovani gospodine,

    Pa zar svakodnevno emitovanje kojekavih lascivnih sadržaja počev od informativnih tv programa, pa do kojekavih Farmi i Parova upravo nije to o čemu Vi zborite?. Ovo što se dešava je gore od onoga što je bilo u rimsko doba, tada su se barem znala pravila!

  6. Sta minstrar podrazumeva pod ‘ skaredni sadrzaji’? Ako misli samo na rijaliti programe onda nije dovoljno principijalan. Meni su od rijaliti programa mnogo skarednije neke strane i domace domace serije pune psovki, vulgarnih dijaloga, neprimerenih scena (da pomenem npr. Lisice, Baba koja se ceslja…. ), filmovi takodje, tv dueli.
    Gde je granica skaradnosti, ili se podrazumeva da snimljeni filmovi i serije koje imaju autore i rezisere ne mogu biti skaradni. On mogu biti i i te kako skaradni i pogubniji za formiranje svesti naroda jer se podrazumeva da su umetnicki za razliku od rijaliti programa za koje svako zna da su obicna zabava i budalastina i tako se i prihvataju.

  7. Ne treba nama ovakav narod. Napravićemo mi sebi, novi, lepši, bolji narod. Narod koji zna da poštuje, onog ko ga je stvorio, narod koji zna voli svoju vlast.
    GUlag — jer to logorasi traze.

  8. I? Šta sad? Hoće li i ova izjava ostati samo jedna od onih koje nešto obećavaju, pa se ispostavi da je reč samo o „političkom marketingu“, kako je to lepo objasnio njegov gazda? Da li u ovoj zemlji ministri uopšte imaju neku nadležnost i obavezu da ne samo daju izjave, nego i DELUJU?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.