Vukovci iz Mionice letuju o trošku opštine 1Foto: www.mionica.rs

 

Najbolji učenici iz mioničkih škola odlaze deset dana na more u Crnu Goru o trošku opštine. Lokalna samouprava i ove godine besplatnim letovanjem nagradiće osam vukovaca za postignute uspešne rezultate tokom školovanja, piše Portal Kolubarske.rs.

U Osnovnoj školi „Milan Rakić” iz Mionice za đaka generacije proglašena je Nikolina Mitrović, a u Osnovnoj školi „Vojvoda Živojin Mišić” iz Rajkovića Natalija Jakovljević, dok su Vukašin Perić, Marija Đosić, Nikola Sekulić, Aleksa Živković i Marija Marković nosici Vukove diplome, a Nikola Sekulić i sportista generacije. Za učenika generacije iz Srednje škole „Mionica” proglašena je Tanja Stanojević, turistički tehničar.

Vukovce je primio predsednik opštine Mionica Boban Janković i tom prilikom istakao da je Mionica ponosna na najbolje đake.

– Želim vam da nastavite da nižete uspehe i da budete vredni i odgovorni kao i do sada. Budite ponosni na sebe i verujte u sebe, poštujte roditelje i nastavnike koji su jednim delom zaslužni za vaše uspehe. Mionica je vaša porodica, vaša kuća, a mi ćemo vas ove godine nagraditi besplatnim letovanjem za postignute izvanredne uspehe. Ponosni smo na vas, i gde god bili, dobro zapamtite gde ste napravili vaše prve korake i uspehe, poručio je Janković vukovcima.

Svi mionički osnovci ove sezone imaju pravo na besplatan boravak na bazenim SC „Mionica”, a svi mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju sve obuke i časove koje nudi opštinski Centar za razvoj i obrazovanje, pišu Nezavisne internet novine Kolubarskog okruga.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari