Vulin: Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva u vezi Belivuka i Miljkovića

Ostavite komentar


  1. Oteli su ceo drzavni sistem, zakonodacstvo, prosvetu, zdravstvo, sudstvo, informisanje, ekologiju, policiju, odbranu, da ne nabrajam vise, i sada ga upotrebljavaju za svoje odrzavanje na vlasti. Nismo skoro imali ovakve protuve na celu drzave, protuve koje „same sebe tuze“, a onda se sprdaju sa nama odgovarajuci na vulinografe i vucicografe. Tragedija. Pa zar u tim drzavnim sluzbama rade samo ljudi bez casti i obraza. Obican svet izlazi na ulicu da protestuje protiv kabadahija koji ruse i zagadjuju zemlju, vodu, vazduh, protiv onih koji ubijaju u saobracaju, beze sa lica mesta, i bivaju ekspres pusteni „da se brane sa slobode“. A drzavni sluzbenici, policije, dzandarmerija, i ostala policija nista ne preduzima kao da je sve u redu. Politicari na vlasti kontrolisu i stite ubice, uzgajivace i rasturace droge….a coveka u Boru uhapsise jer je polio gradonacelnika vodom??!!!!!

  2. Polgraf da ali uz unakrsno ispitivanje FBI ili slične institucije kojoj nije despot na vrhu, bar ne ovaj naš. A o tetki u produžetku

  3. Vi bi, sa namestenim poligrafom i licnim tuzbama, da se oslobodite svake odgovornosti. To je smesnna i otrcana stvar za svako tuzilastvo osim srpskog pod potpunom kontrolom. FBI zna mnogo vise nego sto vi mislite i nisu pozvali Nbojsu na lazni poligraf nego na informativni razgovor kakav dolikuje.

  4. Da li je ovo normalno, bolesno ili nešto sasvim treće? Kao prvo naši ministri se u sve razumeju , nema tog posla koji ne umeju u fotelji da rade , čak i o ređenu tetku da se ogrebe. Verovatno će završiti kao hirurg negde ili načelnik bolnice .
    Divan Čovek…….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.