Vulin: Saradnja sa veteranima 1Aleksandar Vulin Foto: Fonet/Aleksandar Levajković

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije uvek će voditi računa o svim veteranima, o svim borcima, i zbog toga je dobra saradnja sa veteranskim udruženjima jedan od prioriteta, izjavio je danas Aleksandar Vulin, ministar odbrane.

„Svi ovi ljudi su se borili za svoju zemlju, branili su je, i naravno da treba da očekuju i dobiju zahvalnost svoje zemlje i svoje vojske za sve što su uradili“, rekao je Vulin na manifestaciji „Balkanski skok prijateljstva 2018“, na sportskom aerodromu „Lisičiji jarak“ u Beogradu, prenosi Ministarstvio odbrane.

Organizator manifestacije pukovnik u penziji Nenad Kuzmanović rekao je da podrška Ministarstva odbrane i Vojske Srbije izuzetno znači u organizaciji jedne ovakve manifestacije.

Manifestaciju organizuju Padobranski klub veterana 63. padobranske brigade „Arhistratig“ i Vazduhoplovni savez Srbije, uz podršku Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva unutrašnjih poslova, Predstavništva Republike Srpske u Beogradu i padobranskih klubova „Feniks“ i „Delta“.

„Balkanski skok prijateljstva“ održava se od 1993. godine, kada su ga prvi put organizovali grčka Unija rezervnih padobranaca i 63. padobranske brigade iz Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari